Bloqueig WiFi Jammers

Bloqueig WiFi Jammers

Nou emissor de senyal WIFI-Phone-3G amb control de senyal de banda Swith. Aquest nou model de disseny diferent d'altres és la seva Funció Swith Control de banda. Pot bloquejar el senyal de telèfon mòbil, wifi i 3g al mateix temps, però quan només voleu, voleu bloquejar el senyal del telèfon mòbil, però no ...

Detalls del producte

Nou emissor de senyal WIFI-Phone-3G amb control de senyal de banda Swith

Aquest nou model de disseny diferent d'altres és la seva Funció Swith Control de banda. Pot bloquejar el senyal de telèfon mòbil, wifi i 3g al mateix temps, però quan només voleu que vulgueu bloquejar el senyal del telèfon cel lular, però sense bloquejar el senyal de wifi i 3g, podeu utilitzar el swith al costat de l'element per controlar-lo Això. Apagueu la connexió Wi-Fi i 3g, només us deixarà de mirar el senyal del telèfon. Quines funcions necessiteu, quines funcions no necessiteu, ara podeu utilitzar swith per fer el que necessiteu.

Potent i eficaç, aquest controlador de senyal portàtil inhabilita eficaçment qualsevol xarxa WiFi i 3G pròxima, així com altres senyals de telefonia mòbil (GSM, CDMA, DCS, bandes PHS) sense interrompre cap altre dispositiu electrònic. El botó d'alta tapa i un toc molt portàtil permet als usuaris activar o desactivar el dispositiu ràpidament per a la interrupció instantània i sense fils. Increïblement fàcil d'operar i transportar-se, aquest transmissor de senyal portàtil és alhora el dispositiu de seguretat i antisiguretat ideal i, simplement, un dels millors que hem provat.

Especificacions

■ Funció principal: telèfon mòbil d'alta potència, Wi-Fi i emissor de senyalització 3G

■ Disseny molt portàtil

■ Ample de banda de senyalització aïllada:

- CDMA: 850 - 960MHz

- GSM: 925 - 960MHz

- DCS: 1805 - 1880MHZ

- PHS: 1900 - 1990MHZ

- 3G: 2110 - 2170MHz

- Wi-Fi: 2400-2500 MHz

■ Antena: 4x antenes Omni-direccionals

■ Àrea de cobertura: 5-15 metres

■ Font d'alimentació: tap de paret, adaptador de cotxe o bateria incorporada

■ Bateria interna: Li-ion recarregable de 1600mAh

■ Durada típica de la bateria: 2-3 hores d'ús continu

■ Potència de sortida total: fins a 3W

■ Temperatura de funcionament: -10 a +50 Celsius

■ Humitat de funcionament: del 5% al 80%

■ Font d'alimentació: 100-240v, 12v

■ Aprovat: CE / FCC

Contingut del paquet

■ 1 x Jammer de senyal amb 4 antenes

■ 1 adaptador de corrent elèctric x

■ 1 x Carregador

■ 1 manual d'usuari x - anglès

Comentaris del producte:

1. Aquesta és la meva segona oferta aquí, l'última vegada és una mini barata per provar la seva qualitat. Com dir-ho? Excelente pel seu preu, aquest portàtil d'alta potència que més m'agrada.

2. El producte funcionava bé fins ara i no apareix cap problema. I gràcies pel vostre servei!

3. L'efecte de refrigeració és bo ja que la temperatura de treball d'aquest dispositiu no és alta. M'agrada el dispositiu, moltes gràcies.

4. M'agrada molt aquest bloquejador. És realment un element perfecte! L'hem utilitzat durant uns quants mesos a la nostra fàbrica i el patró li agrada molt. A causa de la seva poderosa funció, ningú no podria utilitzar el telèfon mòbil durant el temps de treball!

5.great dispositiu anti-espia, gràcies!


Un parell de:Blockers d'usuaris wifi Següent:Interferència sense fils

Investigació