3G Handy Jammers

3G Handy Jammers

Control remot d'alta potència Jammmer de senyal de trànsit de telèfon mòbil 3G per a detener completament totes aquestes trucades molestes de telefonia mòbil, amb un rang típic de 30 metres. Aquest controlador de senyal de telèfon mòbil detindrà els senyals a les bandes DMA, GSM, DCS i 3G sense interrompre cap altra ...

Detalls del producte

Control remot d'alta potència. Jammer de telèfon mòbil 3G

Controlador de senyal de telèfon mòbil per aturar completament totes aquestes trucades de telefonia molesta, amb un rang típic de 30 metres. Aquest controlador de senyal de senyal de telefonia mòbil detindrà els senyals de les bandes DMA, GSM, DCS i 3G sense interrompre cap altre dispositiu electrònic, i amb la configuració alta i baixa, podeu modificar fins a quin punt la cobertura de bloqueig serà. Aquest és un dispositiu perfecte per a totes aquelles àrees que requereixen de tranquil·litat, incloses sales de reunions, museus, teatres, esglésies, aules, i dissenyades per ser utilitzades en un taulell de taula o de manera irreversible.

Un gran element per a la pau i la tranquil·litat, i disponible en super preu a l'engròs.

Especificacions

■ Senyal de telèfon mòbil bloquejat: CDMA, GSM, DCS, PHS, 3G

■ Ample de banda de senyalització aïllada

- CDMA: 850 - 894MHz

- GSM: 925 - 960MHz

- DCS: 1805 - 1880MHz

- PHS: 1900 - 1990MHz

- 3G: 2110 - 2170MHz

■ Ràdio de bloqueig típic: de 5 a 30 metres

■ Potència màxima de sortida: 10W (alta configuració), 7W (baixa configuració baixa)

■ Guanys d'antenes: 3 dBi

■ Temperatura de treball: -10 ~ +40 graus C

■ Font d'alimentació: DC 5V

Notes del producte

■ DCS = CDMA 1990

■ Refrigeració passiva (completament silenciosa)

■ Rang alt / baix ajust de rang

■ Disseny de muntatge de tauleta o sostre

Contingut del paquet

■ Jammer de senyal de telèfon mòbil

■ Control remot

■ Manual d'usuari

■ Antena de 4 x

■ Adaptador de corrent

Comentaris del producte:

1.Enviament més elevat. Producte excel·lent. Em va agradar el lliurament i les comunicacions i el preu. Espero que sigui durador.

2. He de saber si compro aquest article que em arribarà als Estats Units i bloquejarà a llarg termini els senyals de la ràbia

3. Vull comprar un JAMMER CELL PHONE. Vull saber si el Hong Kong Post podria enviar-me aquest dispositiu. Si és possible, voldria que el valor total declarat a la descripció del producte inclòs en el paquet, inclòs l'enviament, es realitzi com una MOSTRA COMERCIAL o un REGAL inferior a U $ 40,00. És perquè a Brasil, l'impost de duana és gratuït quan el preu total és inferior a U $ 40,00.

4.can tinc uns treballs de jammer a més de 30 metres

El botiga de botiga 5.i \ 'ma, i aquest maquinari es ven bé a la meva botiga, seguiré demanant aquí. Gràcies pel considerable servei.


Un parell de:Encenedor de cigarrets GPS Blocker Següent:GPS Tracking Jammer

Investigació