Dispositiu d'embussos GPS per a cotxes de vehicles

Dispositiu d'embussos GPS per a cotxes de vehicles

GPS Mobile Phone Jammer - Mini portàtil - Fins a 10 metres Radi de blindatge El telèfon mòbil i l'interferència del GPS es fan més portàtils i assequibles que mai amb el nostre nou telèfon cel lular portàtil i GPS Jammer (GSM, DCS, GPS). Si estàs malalt de tots els telèfons que s'apaguen o es fa un seguiment a tot arreu amb ...

Detalls del producte

GPS Jammer de telèfon mòbil - Mini portàtil: fins a 10 metres de radi de blindatge

El bloqueig del telèfon mòbil i el GPS es fa més portàtil i assequible que mai amb el nostre nou telèfon mòbil portàtil i el GPS Jammer (GSM, DCS, GPS). Si estàs malalt de tots els telèfons que s'apaguen o que es fa un seguiment a tot arreu amb GPS, aquest és el gadget anti spy que heu cercat.

Anti-Phone: Transmissió de senyals de ràdio de baixa potència per tallar comunicacions entre torres de telefonia mòbil i qualsevol mòbil a la proximitat, aquest telèfon cel lular Jammer completament apaga qualsevol senyal de telèfon mòbil GSM i DCS dins d'un radi de 10 metres.

Anti-GPS: Preocupat, algú ha instal·lat intencionadament un rastrejador de GPS en algun lloc (o inferior) del cotxe per fer el seguiment de tots els moviments? És més probable del que pensa, però ara no es preocupa ja que aquest jamsero ofereix un radi perfecte de 10 metres de bloqueig del GPS, assegurant la vostra privadesa independentment del lloc on vagis o del gran que sigui el vostre vehicle.

Comoditat màxima Amb la mida petita i portàtil, podeu mantenir aquest dispositiu a la butxaca, a l'interior de la bossa, amagat a sota del seient del cotxe, a qualsevol lloc. A més, amb només un botó d'encès / apagat i llum verda per indicar que el dispositiu funciona, aquest telèfon mòbil portàtil i el GPS Jammer són la millor simplicitat. Tampoc no haureu de fer front a antenes per instal·lar o configurar cap programari / configuració, ja que aquest maquinari està a punt de sortir directament de la caixa per bloqueig instantani i sense fils.

Característiques

■ Ràdio d'escalfament efectiu: 5-10m (depenent del senyal de resistència en una àrea determinada)

■ Sense danys per a l'ésser humà, ecològic

■ Fàcil d'instal·lar i d'operar

■ Lleuger, durador

■ Jam GPS i senyal de telèfon mòbil (3G no inclòs)

Especificacions

■ Freqüència de bloqueig: CDMA, GSM, GPS

■ Gamma de blindatge:

- CDMA 850mhz-894mhz

- GSM 925mhz-960mhz

- DCS 1805mhz-1880mhz

- PHS 1900mhz-1990mhz

- GPS 1500mhz-1600mhz

■ Humitat: 5% -80%

■ Radi de protecció: 5-10 metres (depenent de la força del senyal)

■ Color: Plata

Contingut del paquet

■ 1 x Telèfon mòbil i Jammer GPS

■ 1 x bateria

■ 1 x carregador

■ 1 x carregador

Comentaris del producte:

1. Quin és el rang del radi de bloqueig?

2.good, tornarà per més

3. Es pot utilitzar a Mèxic?

4. molt portàtil, com un telèfon amb barres, fàcil d'usar, gràcies!


Un parell de:Trucar al bloc del mòbil Següent:Jammers de càmeres de seguretat

Investigació